Известие

Collapse
No announcement yet.

Бутон на ключлаката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бутон на ключлаката

Ако е малко по-студено и когато натисна бутона за да отворя някоя от вратите и бутона остава вътре и само с ключ може да се извади, смазвах го, пръсках го със спрей за ключалки, но нямаше ефект.
    Някой има ли предложение как да го оправя ?
    Alfa Romeo 156 1.9JTD 2000

Ето ти нещо по въпроса колега:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E1%F0%E0%E2%E0

Опитвай с търсачката преди да пускаш нова тема
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Проблема е че бутона се цапа с мръсотия прах ,кал и като го натиснеш да си отвориш тзи гнас се навира навътре в дръжката.Аз съм ги отварял тези бутони и има сериозни надирания отвътре но основното нещо което да предпазва от проникване на мръсотия е едно О пръстенче.Което на с времето става на кокъл и с малко прах започва да задържа.За това като се напръска има ефект за известно време.Аз си сложих чисто нови дръжки и си реших проблема.Но прахта е гадна за тези виншни бутони и за това е по добре по често да се мият тези коли )))
      CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
      Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Аз тая зима понеже пръскам размразител в ключалката на шофьорската врата,спря да заяжда.Но от другата страна не съм пръскал и там заяжда когато му скимне.
        brava 1.4 sx
        alfa 156 1.8

Comment

Преди всяко миене - напръсквам с ВД40 - стои си в багажника
          И нямам проблеми.
          Винаги се появява проблема след миене - явно добре се натъпкват боклуците навътре.
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

След миенег го обработвам с продуките за ключалки на Сонакс, никакви проблеми.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Working...
            X